Preguntes freqüents
< Tots els temes

Buscar i reservar

T’expliquem com fer una recerca i reserva. Pots afinar fàcilment la teva cerca de dues maneres:

– Des de l’entrada principal: indicant el nom de l’allotjament, el parc natural al qual pertany, la seva província o la seva comarca.

– Des de la fitxa de cada allotjament: si indiques les dates de l’estada i nombre de persones per trobar un allotjament disponible que ofereixi els serveis que t’interessen. Llegeix cada allotjament per conèixer tots els detalls i localitza els espais al mapa (home) per saber si s’ajusten al que busques pel teu viatge.

Com fer cerques a la pàgina principal:
Indicant el nom de l’allotjament, el parc natural al qual pertany, la seva província o la seva comarca. La central et mostrarà els allotjaments segons els teus paràmetres. També disposeu d’un mapa on es mostren tots els allotjaments. Si feu clic s’obrirà la informació del refugi o alberg, i podreu accedir al mateix fent clic a l’enllaç.

Com fer cerques a la pàgina de l’allotjament:
Indica la data d’entrada, el nombre de dies i el nombre d’hostes. A banda, alguns allotjaments podem oferir serveis extres que també podrà afegir. El sistema automàticament et mostrarà el preu i la disponibilitat.

Llegeix-ne la descripció, les normes de la casa i les avaluacions que altres hostes han escrit sobre l’allotjament, i consulta quins serveis hi ha disponibles.